REALIZARE CANDY – BAR & DESERTURICandy-Barul este un colt de rai.

Dacă îți organizezi nunta în sezonul rece, poți lua în considerare și varianta platourilor cu fructe de sezon. Porționate și aranjate în funcție de categorie sau culoare, fructele pot completa cu succes un candy bar de nuntă!

Un candy bar reușit nu apare pocnind din degete! Unul dintre cele mai apreciate momente ale unei petreceri, bufetul cu dulciuri este o încântare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Dar pregătirea lui necesită multă planificare în prealabil. Astfel, am creat o listă cu tot ce trebuie să știi pentru crearea unui candy bar perfect pentru petrecerea ta.

Invitații pot servi acolo cele mai apetisante deserturi și prăjituri. Aranjamentul bufetului de dulciuri este elementul surpriză care poate influența pozitiv atmosfera petrecerii.

Potrivit la ocazie speciale. Fie că este vorba de o aniversare, o petrecere de botez, un eveniment corporate sau o nuntă, candy bar-ul asigură un răsfăț culinar memorabil pentru invitații tăi. El poate fi integrat în tematica evenimentului sau se poate evidenția printr-o tematică proprie, în funcție de dorințele tale.

Avantajul candy bar-ului este flexibilitatea de care te bucuri în alegerea sortimentelor de dulciuri, codul de culoare, tematica, decorul și micile detalii care fac diferența.

aveti nevoie de un consultant sau serviciile noastre ? contactati-ne